Nytt UE Oslo team fra høsten

Etter at vår ansvarlig for høyere utdanning, Isabel Næss, valgte å flytte tilbake til Stavanger og trainee-perioden til Mathias Norheim er over i juli var det åpninger i UE Oslos team, men de har vi nå fylt.

Rebekka

Vår nye ansvarlig for høyere utdanning er Rebekka de Leon. Hun har bygget opp flere organisasjoner, bla Passion for Ocean og Action for Ocean og har erfaring fra prosjektledelse og prosessledelse. Hun har en master i arbeidspsykologi fra University of Leicester og er i tillegg utdannet Art Director ved Westerdals reklameskole. "Jeg gleder meg til å bidra til å utløse potensialet som ligger mellom sultne studenter i høyere utdanning og utfordringer i næringslivet, spesielt koblet til arbeidet for en bærekraftig fremtid" forteller Rebekka.

Silje

Vår nye trainee er Silje Bretvik Gundersen. Hun var med å etablere Lokk UB mens hun var elev ved Drammen videregående skole og Inspiro. Hun er nå i ferd med å fullføre en bachelor i økonomi, markedsføring, ledelse og antropologi ved Syddansk Universitet i Danmark. "Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og bli en del av teamet" foreller Silje.

Hege 2

Allerede i mai fikk vi igjen med oss Hege Grande Fjellbirkeland på laget. Hun jobbet i UE Oslo i nærmere ti år før hun i august tok steget ut som selvstendig næringsdrivende. Vi har nå leid henne inn som ansvarlig for et prosjekt i videregående skole hvor vi spesielt vil følge opp tre yrkesfaglige skoler i etablering og drift av ungdomsbedrifter gjennom høsten.

UE Oslo KHS

Vi andre i UE Oslo, Kim, Siv Elin og Henriette, gleder oss til å få med Hege, Rebekka og Silje på laget til høsten. Det har vært en uvanlig vår hvor vi også selv har fått trent endringskompetanse, så vi ser frem til å ta med oss erfaringen vi har inn i møte med en ny høst og nye kollegaer.