Det regner konfetti og NM-titler: Oslos studentbedrifter er klare for veien videre!

NM SB

Onsdag 9. juni var 21 knallsterke studentbedrifter klare for å konkurrere om tittelen "Norges beste Studentbedrift". Fra Oslo stilte fire studentbedrifter: Paramate SB fra Høyskolen Kristiania, We Are All Unique SB fra OsloMet, og Stilfull SB og TOR SB fra Handelshøyskolen BI.

Rsz skjermbilde 2021 06 11 kl 125537

Med god avstand mellom kohortene lot det seg gjøre å invitere Oslos NM-lag til NM-fest på Sentralen. Her ble det lunsj og mingling før NM-sendingen startet. Årets Norgesmesterskap for studentbedrifter ble sendt direkte fra Startup Norway med mange spennende gjester fra næringslivet i studio, paneldebatt med tidligere deltagere i studentbedrifter, samt utdeling av sju NM-titler. Temaet for årets NM var "veien videre", og fokuserte på hvordan studentene kan ta med kompetansene fra arbeidet med Studentbedrift videre i sin karriere.

Rsz skjermbilde 2021 06 11 kl 125842

Paramate SB fra Høyskolen Kristiania vant førsteplassen i konkurransen "Beste næringslivsarbeid - i samarbeid med NHO", en høythengende pris med mange deltakere. Overraskelsen var stor for studentene da de senere også vant konkurransen "Beste forretningsplan", en konkurranse som ikke var utlyst på forhånd. Paramate SB kan glede seg til kontorplass og veiledning hos Startup Norway etter seieren. Krona på verket ble 3. plass i konkurransen "Norges beste Studentbedrift - i samarbeid med Ferd" - gratulerer så mye!

SB

We Are All Unique SB fra OsloMet fikk hederlig omtale i konkurransen "Beste sosiale entreprenør". Stilfull SB og TOR SB fra Handelshøyskolen BI var også to sterke kort på Oslos NM-lag. Gratulerer med fantastisk innsats i årets NM!


Norges beste Studentbedrift er Hjárni SB fra NTNU Ålesund, Møre og Romsdal. De skal representere Norge i EM for studentbedrifter senere i sommer. Gratulerer så mye og lykke til i EM!

Årets studentbedrifter har banet seg vei under særlig utfordrende forutsetninger, og det er dypt imponerende å se hva alle har fått til på kort tid. Over sommerferien venter blant annet videreutvikling, pilotprosjekter og oppstart av salg for Oslos NM-bedrifter. Vi gleder oss til å følge dere på veien videre!

Du kan lese mer om NM for Studentbedrift og se alle resultater her.


Gikk du glipp av sendingen? Se den her.

Rsz skjermbilde 2021 06 11 kl 130529