Studentbedrift som springbrett: hvordan spille seg selv god for veien videre?


Studentbedrift som springbrett 2024

For studenter som har drevet studentbedrift i Oslo studieåret 2023-2024.

Gjennom løpet med studentbedrift har du lært og erfart mye, og tilegnet deg kompetanser næringslivet skriker etter. Hvordan bør du sette ord på dette for veien videre? Vi inviterer til en kveld på Sentralen hvor du får konkrete verktøy til hvordan du kan formidle din unike kompetanse på CVen og i ditt neste jobbintervju.

Når: Onsdag 15. mai kl. 17-19

Hvor: Sentralen, Øvre Slottsgate 3

Hvorfor er studenter med SB erfaring ekstra verdifulle for arbeidslivet? Det gir Sopra Sterias Innovasjonsdirektør, Tobias Studer Andersson, og Consulting Manager Innovasjon, Ingrid Gjerdevik, oss svar på.

Hanne-Sofie Myrlie, HMS- og kompetanseansvarlig i NHO Service og Handel kommer også og forteller om mulighetsrommet og kompetansegapet i norsk arbeidsliv. Hvordan kan du gjøre deg attraktiv og presentere deg selv på en god måte på tvers av bransjer?

Vår egen Rebekka de Leon leder oss gjennom programmet og vil helt praktisk gi deg tips og la deg jobbe med din egen CV og LinkdIn profil. I tillegg blir det mulighet for nettverksbygging i etterkant av arrangementet.

MELD DEG PÅ HER!

Påmeldingsfrist onsdag 8. mai.


Studentbedrift som springbrett 2024

Spørsmål om arrangementet? Ta kontakt!

SE 2
Siv Elin Dammen
Daglig leder UE Oslo