Sentralen UNG Gründer pitchekveld 28. februar


Var 2024

Super mulighet for deg mellom 16 og 25 år som har en forretningsidé! Gjennom Sentralen UNG Gründer kan du pitche din forretningsidé for en jury bestående av representanter fra arbeids- og næringsliv. Juryen gir tilbakemeldinger og tips for veien videre, i tillegg til at det deles ut søknadsmuligheter hos Sparebankstiftelsen DnB. En søknadsmulighet betyr at man kan søke om inntil kr. 10 000,- for videreutvikling av forretningsideen.

Denne pitchekvelden foregår fysisk på Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo sentrum. Arrangementet finner sted fra kl. 17.00-19.00.

MELD DEG PÅ HER!

Sentralen UNG Gründer gir unge mellom 16 og 25 år veiledning, tilbyr pitchekonkurranser og mulighet til å søke om støtte fra Sparebankstiftelsen DNB for å komme i gang med sin forretningsidé. Sjekk ut vår nettside for å lese mer om tilbudet vårt!