Lærerkurs Elevbedriftsmetoden (u.trinn)


Tid: Fredag 1. september 2023 kl. 0900 - 1500
Hvor: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Rom: Gymsalen, 4+ etg.
Målgruppe: Lærere og rådgivere 8.-10. trinn
Påmeldingsfrist: 25. august 2023. Kursavgift kr. 500,- Bindene påmelding.
Påmelding her

IMG 9185

Hvordan bli en god elevbedriftslærer?

En god elevbedriftslærer setter tankene i gang hos elevene og får dem til å se nye muligheter og jobbe kreativt. Så slippes læringsprosessen fri og læreren skal kunne ta et steg tilbake og la elevene gjøre seg egne verdifulle erfaringer. Entreprenørskap i utdanning øver egenskaper som initiativ, samarbeid, kreativitet og problemløsning. Elevbedrift gjør skolehverdagen mer motiverende og praktisk.

UE Oslo ønsker velkommen til et kurs der vi ønsker å gi ny energi til dem som allerede er entreprenørskapslærere og styrke dem som er på vei inn i oppgaven. Vi legger opp til god erfaringsutveksling, praktiske øvinger og refleksjon – målet er at alle skal ha kjennskap til metoden og lyst til å prøve den ut!

På kurset vil du få:

  • en innføring i UEs pedagogiske materiell og bruk av lærerens ressurssider på nett.
  • utveksle erfaringer med andre lærere
  • presentert Elevbedrift som metode i utdanningsvalg, arbeidslivsfag, tverrfaglig prosjekt og valgfagene
  • lunsj
Kim 2
Kim Østberg Larsen
Rådgiver, ungdomstrinnet