Lærerseminar og nettverkssamling i Strømstad


11.-12. mai 2023 arrangerer vi seminar for elev- og ungdomsbedriftslærere på hotell Laholmen i Strømstad.

Her kan du dele erfaringer med andre entreprenørskapslærere og få faglig påfyll.

Laerersamling

Program - Torsdag 11. mai

1100-1200 Lunsj
Vi starter samlingen med herlig lunsj i restauranten på Laholmen hotell.

1200-1400 Verktøy for etablering av gode team v/Per Magnus Thompson
Per Magnus Thompson er førsteamanuensis ved Institutt for ledelse og organisasjon på Handelshøyskolen BI. I denne workshopen vil vi jobbe med tre verktøy som kan hjelpe gründer-team med etablering av en teamkontrakt, evaluering av teamfungering og validering av andres følelser.

1400-1500 Hvordan lære elever å bli mer bevisst på å gi og motta feed-back?
v/Ingvild Fredrikke Borander. I dette foredraget ser vi på hvordan vi kan lære elever å gi tilbakemeldinger som bidrar til å få andre til å vokse og til å skape et godt fellesskap, tilhørighet og arbeidsmiljø.

1500-1600 Erfaringsdeling, nettverk og refleksjon

1900 Middag

Program - Fredag 12. mai

0900-1100 Sharing the limelight: making space for everyone to shine v/Matthew Lynch
In these two hours we as a group will work with the theme of making space and sharing space. What does it mean to create a classroom where there is room for more than just the teacher to shine. How can we create more engaged classrooms and how do we make our lives easier and more enjoyable as teachers.

1100-1300 Hvordan validere idéer v/Christian Lunde og Hoang Trinh Agens
Christian og Hoang er et UX og teknologi-kollektiv som kjennetegnes av godt håndverk, forståelse av brukerbehov og omfattende testing. I denne workshopen lærer du hvordan Agens jobber med validering, innovasjon og forretningsutvikling.

1300 Lunsj og vel hjem


Pris: 3.200 kr i enkeltrom

Meld deg på her

Frist for påmelding er 30. mars 2023

Last ned invitasjonen her.