Sentralen UNG Gründer pitchekveld 19. april


Sentralen UNG Grunder var 2023 5

Super mulighet for deg mellom 16 og 25 år som har en forretningsidé! Gjennom Sentralen UNG Gründer kan du pitche din forretningsidé for en jury bestående av representanter fra arbeids- og næringsliv. Juryen gir tilbakemeldinger og tips for veien videre, i tillegg til at det deles ut søknadsmuligheter hos Sparebankstiftelsen DnB. En søknadsmulighet betyr at man kan søke om inntil kr. 10 000,- for videreutvikling av forretningsideen.

Denne pitchekvelden foregår fysisk på Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo sentrum. Arrangementet finner sted fra kl. 17.00-19.00.

MELD DEG PÅ HER!

Sentralen UNG Gründer gir unge mellom 16 og 25 år veiledning, tilbyr pitchekonkurranser og mulighet til å søke om støtte fra Sparebankstiftelsen DNB for å komme i gang med sin forretningsidé. Sjekk ut vår Facebookside for å lese mer om tilbudet vårt!