Veiledningskafé 7. desember - Sentralen UNG Gründer


Kopi av Velkommen Host Instagram Innlegg

Veiledningskafé for gründerspirer med en forretningsidé på Sentralen i Oslo sentrum!

Onsdag 7. desember inviterer Ungt Entreprenørskap Oslo i samarbeid med Sparebankstiftelsen DnB til veiledningskafé. Arrangementet har fokus på nettverk, kompetanseheving, erfaringsdeling og videreutvikling av konsepter. Deltakerne får 'speeddate' representanter fra arbeids- og næringsliv for å få tilbakemelding på forretningsidé og konsept.

Velg mellom en av øktene:
Økt 1: kl. 14-15.30
Økt 2: kl. 16-17.30

Arrangementet har et begrenset antall plasser, så det er førstemann til mølla!

Last ned invitasjonen her.


MELD DEG PÅ HER:


Sentralen UNG Grunder host 22

Hva er Sentralen UNG Gründer?

Sentralen UNG Gründer gir unge mellom 16 og 25 år veiledning, tilbyr pitchekonkurranser og mulighet til å søke om støtte fra Sparebankstiftelsen DNB for å komme i gang med sin forretningsidé. Sjekk ut vår Facebookside for å lese mer om tilbudet vårt!