Lærerkurs i elevbedriftsmetoden


Hvordan bli en god elevbedriftslærer?

Ringsn things E

En god entreprenørskapslærer setter tankene i gang hos elevene og får dem til å se nye muligheter og jobbe kreativt. Så slippes læringsprosessen fri og læreren skal kunne ta et steg tilbake og la elevene gjøre seg egne verdifulle erfaringer. Entreprenørskap i utdanning øver egenskaper som initiativ, samarbeid, kreativitet og problemløsning. Elevbedrift gjør skolehverdagen mer motiverende og praktisk.

UE Oslo ønsker velkommen til et kurs der vi ønsker å gi ny energi til dem som allerede er entreprenørskaplærere og styrke dem som er på vei inn i oppgaven. Vi legger opp til god erfaringsutveksling, praktiske øvinger og refleksjon – målet er at alle skal ha kjennskap til metoden og lyst til å prøve den ut!


På kurset vil du få:

  • en innføring i UEs pedagogiske materiell og bruk av lærerens ressurssider på nett.
  • utveksle erfaringer med andre lærere
  • presentert Elevbedrift i utdanningsvalg, arbeidslivsfag, tverrfaglig prosjekt og valgfagene
  • lunsj


IMG 4607

Tid: Fredag 9. september 2022 kl. 0900 - 1500

Hvor: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Rom: P1
Målgruppe: Lærere og rådgivere 8.-10. trinn
Påmeldingsfrist: Innen utgangen av fredag 2. september. Kursavgift kr. 500,- Bindene påmelding.

Påmeldingslenke

UE Oslos kontakt:
Kim Østberg Larsen
kim.larsen@ue.no
Tlf: 93044466