Opptak til Oslos NM-lag for studentbedrifter


Image001


For studentbedriftene som ønsker å representere Oslo i NM for studentbedrifter 7.-8. juni inviterer vi til pitchekonkurranse for opptak til NM.

Studentbedriftene pitcher sin forretningsidé på 2 minutter for en jury og leverer forretningsplan. På bakgrunn av dette velges det bedrifter som skal representere Oslo i NM.

Pitchekvelden arrangeres i regi av Sentralen UNG Gründer. Et utvalg bedrifter vil få mulighet til å søke om inntil kr. 10 000,- fra Sparebankstiftelsen DnB i støtte til videreutvikling. Etter endt pitchekveld inviterer vi til en matbit og mingling for deltakere og jurymedlemmer. Dette er en god anledning til å knytte nettverk for bedriften.

MELD DEG PÅ HER!Sentralen UNG Gründer gir unge mellom 16 og 25 veiledning, tilbyr pitchekonkurranser og mulighet til å søke om støtte fra Sparebankstiftelsen DNB for å komme i gang med sin forretningsidé. Sjekk ut vår Facebookside for å lese mer om tilbudet vårt!