Propelljakten 2020 (vgs.)


I samarbeid med Sparebankstiftelsen DNB gir vi ungdomsbedriftene i et tidlig stadium mulighet til å pitche ideene sine til en jury og få tilbakemelding på sin idé. Propelljakten er en syretest av idéer.

Grunnet COVID-19 har vi vært nødt til å tenke nytt rundt gjennomføring av årets Propelljakt. Vi kan ikke samle elever på tvers av skoler og introduserer derfor årets Propelljakt i digital drakt!

Propell 2019

Årets organisering

Alle videregående skoler har muligheten til å delta med sine utplukkede ungdomsbedrifter. Ungdomsbedriftene sender inn en videopitch som vil bli vurdert av en jury.

De beste forretningsideene og pitchene vil bli plukket ut og vurdert som finalister under en direktesendt finale. En utvalgt jury bestående av personer fra arbeids- og næringsliv vil delta i sendingen og kommentere, samt avgjøre hvilke bedrifter som vinner en propell.

Direktesendingen vil være tilgjengelig for alle interesserte, og eksterne vil kunne melde inn til oss i Ungt Entreprenørskap Oslo om de ønsker å komme i kontakt med noen av bedriftene.

Skjermbilde 2020 06 12 kl 11 50 53

Hva kan ungdomsbedriften vinne?

De beste ungdomsbedriftene blir belønnet med mulighet til å søke om en "Propell" - en gave fra Sparebankstiftelsen DnB for å bidra til oppstart og gi oppdrift. Ungdomsbedriften kan søke om opptil 10 000 kr.