Ny styreleder i Ungt Entreprenørskap

Merete Nordheim, direktør i Bodø Næringsforum er ny styreleder i Ungt Entreprenørskap Nordland.

MERETE NORDHEIM

- Å både være direktør i Bodø Næringsforum og styreleder i Ungt Entreprenørskap må kunne sies å være en perfekt kombinasjon. Næringslivet i Nordland roper etter ung fagkompetanse på alle plan, og det er derfor stor vilje fra næringslivet til å bidra inn for å sikre akkurat dette.

Nordheim har vært Visit Bodø. Hun kom da fra Basecamp Spitsbergen hvor hun var økonomisjef med flere tilleggsfunksjoner fra 2013 til 2017. Før dette var hun ved den Norske Ambassade i Moskva."

ERLEND BULLLVAG 1

Ny i styret er også Erlend Bullvåg, dekan ved Handelshøgskolen i Bodø og prosjektleder for Index Nordland.

- Å skape tidlig nærhet mellom skole og arbeidsliv er et viktig steg på veien. Ungt Entreprenørskap jobber daglig med å skape akkurat denne nærheten, og bidrar med dette helt konkret inn til å opprettholde det næringslivet vi allerede har, samt å bygge næringer for fremtiden, sier Nordheim

"- Ungt Entreprenørskap har en viktig samfunnsrolle, og jeg gleder meg til å få vær med på å styrke dette arbeidet"
Merete Nordheim

I år er det 20 år siden Ungt Entreprenørskap Nordland ble etablert, den gang av blant annet NHO Nordland, Nordland Fylkeskommune og Nordea.
For øvrig i styret er:

  • Per Martin Olsen - Sparebank1 Nord-Norge
  • Gøran Kimsaas – NHO Reiseliv,
  • Mette V. Edvardsen – Skolelederforbundet
  • Trine Kristensen – rektor Saltdal vgs.

Vi takker avtroppende styreleder Per-Oskar Schjølberg og styremedlem Espen Isaksen for flott innsats gjennom flere år for Ungt Entreprenørskap Nordland.