Årets Entreprenørskapslærer

Hvert år deler Hovedorganisasjonen Virke og Ungt Entreprenørskap ut pris for Årets Entreprenørskapslærer. Prisen går til lærere /forelesere som tilrettelegger for at elever og studenter kan videreutvikle sin nysgjerrighet, evne til å ta initiativ og beslutninger og til å samarbeide med andre for å skape nye løsninger.


Nordlands kandidat i 2022

Christian wang

UE NORDLAND NOMINERER CHRISTIAN WANG – BODØ VGS

Læreren Christian Wang jobber knallhardt for at alle skal få en sjanse til å bidra til samfunnet med den arbeidsevnen de har. Dette gjør han ved å bruke metoden Ungdomsbedrift, og ved å ha tett kontakt med lokalt arbeids-og næringsliv. Christian er lærer på tilrettelagt opplæring ved Bodø videregående skole. Han jobber både for å gjøre elevene klar for arbeidslivet, og for å få bedriftene til å se muligheter for inkludering av elever med funksjonsnedsettelser.

Christian er rett og slett en superlærer. Forrige skoleår tok han initiativ til å lage et eget utsalg for ungdomsbedrifter ved Nordland kultursenter, noe som både vi i Ungt Entreprenørskap Nordland og Nordland Fylkeskommune heier frem! Denne butikken kan alle ungdomsbedriftene i Nordland benytte som salgsarena for sine produkter.

I UB-butikken får elevene fra UB Godt og blandet øve seg på salgssamtaler, de slår inn på kassen, tar i mot betaling, de mestrer og viser stolthet!

UB Godt og Blandet

Ub godt og blandet2
Ub godt og blandet FM