Idé til marked - Lofoten


Pitchekonkurransen fra Idé til marked holdes på Thon Hotel Lofoten i forbindelse med Arctic Innovation Week.

Torsdag 19.oktober kl.10:00-14:00

Thon Lofoten, møterom: Vestfjorden (2.etg)

Idé til marked er ungdomsbedriftenes første presentasjon av sin forretningsidé - tidlig tilbakemelding på egen idé er gull verdt for veien videre med ungdomsbedrift! På 2 minutter presenterer hver UB sin forretningsidé foran et panel fra lokalt arbeids-og næringsliv.

Det er viktig å få frem:

  • Produktet/tjenesten
  • Marked/målgruppe
  • Konkurransefortrinn/konkurrenter
  • Bærekraft

Kjør gjerne en presentasjon, vis skisser, tegninger, bilder av prototyper eller beskrivelse på annen måte. Juryen fra lokalt næringsliv stiller spørsmål og gir konstruktiv tilbakemelding, med det som formål å inspirere dere til videre innsats og framtidig suksess.