Gründeridol UB - Vesterålen


Gründeridol tilknyttet Arctic Innovation Week

Sortland Vgs - store auditoriet

Kl.10:00-14:00

PÅMELDING NEDERST PÅ SIDEN


Grunderidol er ungdomsbedriftenes første presentasjon av sin forretningsidé - tidlig tilbakemelding på egen idé er gull verdt for veien videre med ungdomsbedrift! På 2 minutter presenterer hver UB sin forretningsidé foran et panel fra lokalt arbeids-og næringsliv.

Det er viktig å få frem:

  • Produktet/tjenesten
  • Marked/målgruppe
  • Konkurransefortrinn/konkurrenter
  • Bærekraft

Kjør gjerne en presentasjon, vis skisser, tegninger, bilder av prototyper eller beskrivelse på annen måte. Juryen fra lokalt næringsliv stiller spørsmål og gir konstruktiv tilbakemelding, med det som formål å inspirere dere til videre innsats og framtidig suksess.