Gründeridol Vesterålen


Tradisjonen tro arrangeres Gründeridol for ungdomsbedrifter i Vesterålen på Sortland videregående skole tirsdag 27.september kl.12:00!

Gründeridol er ungdomsbedriftenes første presentasjon av sin forretningsidé - tidlig tilbakemelding på egen idé er gull verdt for veien videre med ungdomsbedrift!

På maks 3 minutter presenterer hver UB sin forretningsidé med tilhørende strategi og planer. Det er viktig å få frem produktet, markedet, grad av innovasjon, konkurrenter og konkurransefortrinn, si gjerne noe om hvor bærekraftig forretningsidèen er, navn på bedriften og studieretning/skole.

PÅMELDING HER - frist 20.september

Kjør gjerne en presentasjon, vis skisser, tegninger, bilder av prototyper eller beskrivelse på annen måte. Rollespill, sang eller annen form for dramatisering er også mulig. Juryen fra lokalt næringsliv stiller spørsmål og gir konstruktiv tilbakemelding, med det som formål å inspirere dere til videre innsats og framtidig suksess. De tre beste forretningsidéene premieres.

Presentasjonen dere skal vise må sendes inn innen 27. september kl.10:00 for virussjekk og testkjøring. Sendes til torun.hansen@ue.no (NB! Er presentasjonen for stor for å sendes kan dere bruke filemail.com)


Grunderidol logo