KOKKEKAMP 2025

28.-29.Januar, Bodø

Rettene som ble servert i konkurransen

BRS mat
Retter KK
Matbilde KK
Mat lag xx
Matbilde2 KK
Forrett Kulinarisk mafia liten
Dessert Kulinarisk mafia liten
Hovedrett Kulinarisk mafia liten
Matbilde lag x liten
Dessert lag x liten
Tre retter x liten
Hovedrett x liten
Dessert x liten
Forrett x liten
Hovedrett xx Liten
Kokkekamp Alisa2
Dessert xx liten
Tre xx liten
Pulje2 1
Pulje2 2
Pulje 2 3
Pulje2 4
Pulje2 5
Pulje2 6
Pulje2 8
Pulje2 9
Pulje2 15
Pulje2 14
Pulje2 13
Pulje2 12
Pulje2 11
Pulje2 10
Pulje2 16
Oversikt stasjoner
Bodo 1
Vest Lo elever
Kulinarisk mafia 2
Vest Lo1
Bodo 3
Dommere
Dommerpanelet
Dommere 2
IMG 9810
Hadsel elever
Retter foto
IMG 1657
IMG 1653
IMG 1647
IMG 1749 2
IMG 1750 2
Siri
Trond
Thomas favn
Qmeieriene
Thomas og trond
Samarbeid

Lagene som deltok

Lag med logoer KK

Årets inspiratorer 2025

Trond Am KIT

Det er gøy å dele kunnskap, konstaterer Trond Åm, som både er bransjeveteran og kjøkkensjef på KIT-akademiet på Tiller i Trondheim.

KIT er ASKO Servering sitt kundeakademi og står for Kunnskap, Inspirasjon og Trygghet til å heve din kompetanse innenfor de områdene du trenger faglig påfyll. Hvem bedre enn selveste kjøkkensjefen for å inspirere våre fremtidige kokkespirer på årets kokkekamp i Bodø! Dette gleder vi oss til!

KIT ble etablert i 2016 for å tilby et bredt og spennende kurstilbud for alle som arbeider med mat og drikke. Målet er å inspirere til nytenkning og bidra til økt konkurransekraft.

Trond ser frem til å inspirere deltakerne, han skal ha ansvar for stasjonen med Kjøtt (OHMA) på dag 1, og være smaksdommer under selve konkurransen.

Christoffer myrvoll 2

Kristoffer Myrvoll er kokk i Nordland Fylkeskommune og har vært en god inspirator for oss på flere rekrutteringsprosjekt rettet mot Restaurant-og matfag. Han har lang fartstid som konsernkjøkkensjef i FAVN, som er vår gode samarbeidspartner i gjennomføringen av Kokkekamp.

Kristoffer brenner for å synliggjøre mulighetene for ungdommer som skal ta steget ut som lærling i kokkeyrket. I 2019 ble han vinner av Arktisk kokk, han har altså både verdifull kompetanse om det å konkurrere - og i tillegg er han en skikkelig trivelig fyr som vi setter stor pris på å ha med oss på laget!

Kristoffer stiller opp som veileder på stasjonen med garnityr (TXABA) dag 1 og smaksdommer i selve konkurransen.

SIRI

Siri Olsen er konditor på Quality Hotel Ramsalt. Hun har en stor lidenskap for det søte, og har flere års erfaring fra kjøkkener i Stavanger, Oslo og Bodø.

Etter noen år utenfor bransjen er hun glad for at hun fant veien til kjøkkenet på Ramsalt. Der kan hun utfolde seg og lage fristende desserter til hotellets gjester.

Nå ønsker Siri å inspirere andre til å finne den samme gleden i dessertenes verden. Hun har selv konkurrert seg til 3. plass i NM for kokkelærlinger, og sier at det er gøy å få være inspirator og dommer for nye, talentfulle kokker.

Dessertstasjonen finner sted på Quality Hotel Ramsalt, og den/de som er påmeldt som dessertkokk for sitt lag deltar her.

Thomas

Thomas Torleifsen er er konsernkjøkkensjef i FAVN servering.

Han har 10 års fartstid i bransjen, og har mange lærlinger han jobber med i dag. I denne settingen er han opptatt av å både lytte og veilede, samt å skape selvstendige, trygge arbeidstakere.

Han brenner for blide og fornøyde gjester, god mat, i lokaler med masse liv, og foretrekker å ha mye å gjøre på jobb foran rolige perioder - så da skjønner vi han er på rett plass med FAVN som arbeidsgiver!


Thomas stiller opp som veileder på stasjonen med Fisk (Hundholmen) dag 1 og smaksdommer i selve konkurransen. Her vil han vise ulike fremgansgmåter for å utnytte råvarene best mulig


Plassdommer i konkurransen er Jørn Gundersen

Jorn KK24

IMG 2120 NY
Torun Antonia Hansen
Pedagogisk fagansvarlig - Rådgiver videregående skole
"For reiselivsnæringen er det helt avgjørende at flere unge får øynene opp for de store mulighetene som kokkeyrket kan gi. Det er flott å se at næringen velvillig stiller opp for ungdommene, og at vi sammen kan skape denne type arena for både elever i videregående som er klare til å ta steget ut som lærling, men også for elever på ungdomsskolen som skal ta et valg for utdanningsprogram i nær fremtid. Veilederne og støttespillerne vi har med oss er gode ambassadører for bransjen og bidrar til at læringen blir morsom og virkelighetsnær."
Torun Antonia Hansen, prosjektleder Kokkekamp, Ungt Entreprenørskap

TAKK TIL BRANSJEN SOM STILLER OPP FOR VÅRE FREMTIDIGE KOKKESPIRER!

Logo color quality hotel ramsalt black 7