KOKKEKAMP 2025
28.-29.Januar, Bodø
Rettene som ble servert i konkurransen
Lagene som deltok

Årets inspiratorer 2025

Det er gøy å dele kunnskap, konstaterer Trond Åm, som både er bransjeveteran og kjøkkensjef på KIT-akademiet på Tiller i Trondheim.
KIT er ASKO Servering sitt kundeakademi og står for Kunnskap, Inspirasjon og Trygghet til å heve din kompetanse innenfor de områdene du trenger faglig påfyll. Hvem bedre enn selveste kjøkkensjefen for å inspirere våre fremtidige kokkespirer på årets kokkekamp i Bodø! Dette gleder vi oss til!
KIT ble etablert i 2016 for å tilby et bredt og spennende kurstilbud for alle som arbeider med mat og drikke. Målet er å inspirere til nytenkning og bidra til økt konkurransekraft.
Trond ser frem til å inspirere deltakerne, han skal ha ansvar for stasjonen med Kjøtt (OHMA) på dag 1, og være smaksdommer under selve konkurransen.

Kristoffer Myrvoll er kokk i Nordland Fylkeskommune og har vært en god inspirator for oss på flere rekrutteringsprosjekt rettet mot Restaurant-og matfag. Han har lang fartstid som konsernkjøkkensjef i FAVN, som er vår gode samarbeidspartner i gjennomføringen av Kokkekamp.
Kristoffer brenner for å synliggjøre mulighetene for ungdommer som skal ta steget ut som lærling i kokkeyrket. I 2019 ble han vinner av Arktisk kokk, han har altså både verdifull kompetanse om det å konkurrere - og i tillegg er han en skikkelig trivelig fyr som vi setter stor pris på å ha med oss på laget!
Kristoffer stiller opp som veileder på stasjonen med garnityr (TXABA) dag 1 og smaksdommer i selve konkurransen.

Siri Olsen er konditor på Quality Hotel Ramsalt. Hun har en stor lidenskap for det søte, og har flere års erfaring fra kjøkkener i Stavanger, Oslo og Bodø.
Etter noen år utenfor bransjen er hun glad for at hun fant veien til kjøkkenet på Ramsalt. Der kan hun utfolde seg og lage fristende desserter til hotellets gjester.
Nå ønsker Siri å inspirere andre til å finne den samme gleden i dessertenes verden. Hun har selv konkurrert seg til 3. plass i NM for kokkelærlinger, og sier at det er gøy å få være inspirator og dommer for nye, talentfulle kokker.
Dessertstasjonen finner sted på Quality Hotel Ramsalt, og den/de som er påmeldt som dessertkokk for sitt lag deltar her.

Thomas Torleifsen er er konsernkjøkkensjef i FAVN servering.
Han har 10 års fartstid i bransjen, og har mange lærlinger han jobber med i dag. I denne settingen er han opptatt av å både lytte og veilede, samt å skape selvstendige, trygge arbeidstakere.Han brenner for blide og fornøyde gjester, god mat, i lokaler med masse liv, og foretrekker å ha mye å gjøre på jobb foran rolige perioder - så da skjønner vi han er på rett plass med FAVN som arbeidsgiver!
Thomas stiller opp som veileder på stasjonen med Fisk (Hundholmen) dag 1 og smaksdommer i selve konkurransen. Her vil han vise ulike fremgansgmåter for å utnytte råvarene best mulig
Plassdommer i konkurransen er Jørn Gundersen


"For reiselivsnæringen er det helt avgjørende at flere unge får øynene opp for de store mulighetene som kokkeyrket kan gi. Det er flott å se at næringen velvillig stiller opp for ungdommene, og at vi sammen kan skape denne type arena for både elever i videregående som er klare til å ta steget ut som lærling, men også for elever på ungdomsskolen som skal ta et valg for utdanningsprogram i nær fremtid. Veilederne og støttespillerne vi har med oss er gode ambassadører for bransjen og bidrar til at læringen blir morsom og virkelighetsnær."
TAKK TIL BRANSJEN SOM STILLER OPP FOR VÅRE FREMTIDIGE KOKKESPIRER!
