Møt Brage

"Mine beste tips for de som nå skal drive med en ungdomsbedrift er å tro på bedriften og tro på seg selv. Gjennom denne uslåelige komboen og gjennomføringskraft kan man skape et uforglemmelig og lærerikt år."
Skjermbilde 2021 10 22 kl 09 53 42

Det å drive en ungdomsbedrift er som å ta en av verdens heftigste berg-og-dalbaner. En emosjonell, følelsesladd, utfordrende, læringsrik og spennende berg-og-dalbane. Denne berg-og-dalbanen handler om mer enn kun å drive en ungdomsbedrift, det handler om et fellesskap, om å dele gleder og håndtere utfordringer sammen og å ha tro på en felles ide.


"Hvis jeg skal beskrive meg selv med tre ord er det entusiastisk, nysgjerrig og glad."

Cor Meum UB

MG 0013

I min ungdomsbedrift var vi 10 stykker. Man har en sammensetning av 10 forskjellige personer, med forskjellige forventninger og ulike utgangspunkt. Gjennom et år med UB får man frem potensiale hos alle og får en ekstrem tverrfaglig læringskurve. Gjennom en UB driver man med læring for livet!

Ungdomsambassadør for Bodø 2024

Skjermbilde 2021 10 22 kl 09 54 45

Gjennom å være ambassadør for Bodø2024 fikk jeg vært med på et utrolig spennende prosjekt for Nordland, Norge og Europa. Jeg fikk vist frem min hjemregion, og reklamert for Vesterålen, samtidig som at jeg lærte mye om prosjektet og resten av Nordland.


"Om 10 år har jeg en fin bolig, jobber innenfor næringslivet som sivilingeniør innenfor industriell økonomi og teknologiledelse, kanskje er jeg min egen arbeidsgiver? Jeg er fortsatt glad, engasjert og nysgjerrig. Klar for hva verden har å by på!"
Brage Olsen Lind