Hvem blir Møre og Romsdals Beste Studentbedrift 2023?

Skjermbilde 2022 06 08 kl 14 29 54

Torsdag 13. april er det duket for Fylkesmesterskap Studentbedrift på NTNU Ålesund. Det blir en full dag med bærekraft og gründerskap i fokus!

4 studentbedrifter skal kjempe om tittelen Beste Studentbedrift og billetter til NM i Oslo, gjennom intervjuer, pitch på scene og samtaler på stand. Arrangementet er gratis og åpent for alle fra kl 12:00 (se fullt program nederst i artikkelen).

NB: det er begrenset med plasser under foredrag og pitch, så her blir det førstemann til mølla.

Disse studentbedriftene deltar:


Nadir Nalbant, en av Norges mest suksessfulle gründere, kommer på Fylkesmesterskap Studentbedrift og skal holde foredraget «En snøball i helvete».

Nadir Nalbant

Nadir skal fortelle om sine erfaringer som gründer og aktiv eier i flere av prosjektene han har vært med på - fra idéstadiet til vekst. Nadir Nalbant er en 56 år gammel seriegründer. I starten av sin karriere fikk han høre at prosjektet han startet på hadde like stor sjanse for å overleve som en snøball i helvete. Det viste seg å være starten på en suksess som gründer. Med selskapene NetCom, Sense, Hello, Cenika, Erate og Homely har Nalbant vært med på å utfordre i mobilmarkedet, elektromarkedet og nå i boligalarmmarkedet. Han har vært gjennom flere vekstprosesser og kjenner godt til de store aktørene sin taktikk for å presse ut mindre konkurrenter. Til tross for de mange utfordringene man kan møte på i en gründerfase, har Nadir gjort stor suksess – gang på gang.

Vi gleder oss til et spennende innlegg!


Og ikke nok med det, i samarbeid med START Ålesund arrangeres START Future på Thon Ålesund fra kl 17:30, hvor det blir enda mer påfyll med spennende foredragsholdere, bærekraftig mat og god stemning. Se mer på START Future på Facebook for program og billetter.

Dette er en dag for alle som er glad i spennende ideer, dyktige studenter og gode gründerhistorier.

Håper vi sees!

Plakat FM SB og START Future23 3