Fylkesmesterskap for Studentbedrifter 2020 går digitalt

Lysbilde1

I likhet med det meste annet i samfunnet for tiden blir også Fylkesmesterskapet for Studentbedrifter digitalt.

Studentbedriftene konkurrerer i 2 kategorier: Beste Studentbedrift og Størst Internasjonalt Potensial - i samarbeid med hoppid.no. Vinnerne går videre til NM!

I år deltar 6 bedrifter fra NTNU i Ålesund i Fylkesmesterskapet i Møre og Romsdal.

Studentene har levert inn forretningsplanene sine og har laget videopitcher på to minutter, alt for å overbevise juryen om at deres Studentbedrift er den beste.

I tillegg skal alle bedriftene gjennom intervju med begge juryene, over Teams selvfølgelig.

Før intervjuene får bedriftene sjansen til forberede seg gjennom dialogmøter med noen av Ungt Entreprenørskaps samarbeidspartnere; Sparebanken Møre og Innovasjon Norge.

Alt dette foregår i løpet av onsdag 15.april.

Resultatene blir publisert på vår Facebook-side Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal torsdag 16.april kl. 12.00.

Sees vi?


Her kan du lese litt mer om bedriftene i årets mesterskap:

Hjerte For Sb

Med Hjerte For SB

Plattform som kobler sponsorer med sponsorobjekter. Plattformen skal hjelpe arrangementer og aktivitetstilbud med finansiering, og forenkle sponsorarbeidet for bedrifter. Vi vil også bistå sponsorobjektene i å bli mer attraktive for sponsorer.

Mini Lice Sb

MiniLice SB

Minilice skal tilby oppdrettere et produkt som skal redusere lusepåslag hos oppdrettsfisk.

Namako SB

Namako SB

Namako skal drive med miljøvennlig og bærekraftig innsamling og eksport av sjøpølse for salg i det asiatiske markedet. Selskapet skal primært selge norsk rød sjøpølse til det asiatiske markedet, da henholdsvis Japan og Kina.

Reclean SB

Reclean SB

Ved å hente ut rensefisk før utslakting, skal RECLEAN SB sikre full utnyttelse av en rensefisk som ansees verdiløs. Rensefisken selges deretter videre til oppdrettslokaliteter, etter en rehabiliteringsfase i karantene.

Rewolt SB

Rewolt SB

Vi skaper helhetlige bærekraftige energistasjoner for privat og bedriftsmarkeder. Vårt mål er å skape økonomisk vekst ved å forsyne verden med grønn strøm.

Vitae Marine SB

Vitae Marine SB

Vitae Marine skal utvikle anordninger til oppdrett av blåskjell i havvindparker. Vi skal være totalleverandør av disse anleggene, og inntekten vil komme fra salg/utleie av anlegget. I fremtiden vil vi også jobbe med selve blåskjelloppdretten.

Vi ønsker alle bedriftene god påske og lykke til!