Lærersamling for UB-lærere


Kopp

Sted: Grand Hotell, Åndalsnes

Tid: tirsdag 7. november - onsdag 8. november


Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal har gleden av å invitere deg som er UB-lærer til samling Innovasjonsfestivalen i Åndalsnes 7-8. november. Vi vil legge til rette for erfaringsdeling blant UB-lærere i fylket og samtidig bidra med faglig påfyll og inspirasjon til dere som jobber med entreprenørskap i undervisning.

Border skillelinje

Program 7. november

Kl. 11.30 - 12.15: Lunsj på Grand Hotell, Åndalsnes


Kl. 12.15 - 12.45: Velkommen til lærersamling v/Lars Øyvind Baltzersen, daglig leder Ungt Entreprenørskap Møre og Romsdal


Kl. 12.45 - 14.30: Hvordan bygge sterke UB-team? (og lærerteam) v/Anne Sophie Gjems, relasjonsarkitekt FuelBox
H
vordan kan vi få til enda bedre samhandling i Ungdomsbedrift og klasse? Relasjonene vi har til de rundt oss er helt avgjørende for hvordan vi har det, og hvordan vi tar det, enten vi er voksne eller unge som skal få til noe sammen. Psykologisk trygghet viser seg å være helt avgjørende for prestasjon, men hvordan får vi det til å bli en driver? Vi bruker FuelBox som verktøy for å utvikle relasjoner og trene jevnlig og over tid på å bli gode på å bygge sterke, trygge team.


Kl. 14.30 - 14.45: Pause med noe å bite i


Kl. 14.45 - 15.45: Bærekraft utenfor boksen v/UEMR-team
Vi vet at vi må ta hensyn til bærekraftig utvikling når vi jobber med innovasjon og nye løsninger, men hvordan skal vi egentlig ta fatt i det? Gjennom denne økta håper vi dere erfarer en annen måte å tenke og jobbe med bærekraft på.


Kl. 15.45 - 16.00: Pause

Kl. 16.00 - 16.45: Erfaringsdeling og refleksjon rundt UB-arbeidet
Gjennom et UB-år oppstår det ulike både gøyale og utfordrende situasjoner. Noen av dere har vært UB-lærere i lang tid, mens andre hopper i det for første gang i år. Vi legger opp til at dere får snakke sammen og dele erfaringer og refleksjoner rundt det gode arbeidet dere gjør.

Kl. 18.00: Middag på Grand Hotell

Kl. 20.00: Åpning av Innovasjonsfestivalen

Program 8. november

Deltagelse Innovasjonsfestivalen. Se eget program https://www.innovasjonsfestivalen.no/program

Border skillelinje

Praktisk informasjon:

UE dekker samling, lunsj, middag og overnatting (OBS: begrenset antall rom, førstemann til mølla) og dagspass til Innovasjonsfestivalen 8.november. Skolen selv dekke reise.


Påmelding innen onsdag 25.oktober – Klikk her for påmelding