Navaria UB - Molde videregående skole

Navaria UB vil redusere antall grunnstøtinger blant fritidsbåteiere. Ungdommene går på Molde videregående skole, Innovasjon og Ledelse, og skal representere Møre og Romsdal i NM Ungdomsbedrifter 2022.

Navaria UB vil gjennom bruk av en innovativ løsning utvikle en brukervennlig og lett tilgjengelig applikasjon for navigasjon, som varsler når man nærmer seg skjær og grunner. Løsningen vil være med på å minimere sannsynligheten for grunnstøting, og dermed skape trygghet til sjøs. Navaria UB vant Beste ungdomsbedrift, Beste markedsføring og Størst verdiskapingspotensiale. I tillegg var Ungdomsbedriften blant toppen i Beste videopitch, Beste logo, Beste forretningsmodell/-plan og Innovasjonsprisen under Fylkesmesterskapet.

"Å arbeide med ungdomsbedrift har vært en utrolig givende prosess. Det har gitt oss mange nyttige og verdifulle erfaringer som vi vil ta med videre i livet. Våre veileder har gitt oss tillit og frihet til å eie denne prosessen selv, og det har ført til mye læring"
Navaria UB

Navaria UB deltar i følgende konkurranser i NM:

  • Beste Ungdomsbedrift
  • Beste Videopitch
  • Beste forretningsmodell/plan
  • Innovasjonsprisen
  • Største verdiskapingspotensial
"Navaria UB ser veldig frem til å kunne representere Møre og Romsdal under årets Norgesmesterskap i ungdomsbedrifter. Vi gleder oss til å kunne vise frem bedriften og en prototype av appen vår på stand. Samtidig er dette en mulighet for Navaria UB til å bygge nettverk, og muligens møte fremtidige kunder"
Navaria UB

Deltagere

Emma Eriksen Farstad

Juni Sætervik

Aida Kapetanovic

Sanne Nordang

Synne Steinsrud

Kontaktpersoner:

Daglig leder: Emma Eriksen Farstad

mobil 941 93 822


Ansvarlig lærer: Siri Løvaas

mobil 907 76 652

UE fylke kontakt: Lars Øyvind Baltzersen

e-post lars.baltzersen@ue.no

mobil 994 24 139

Navaria ved pressevegg med gullbillett
Navaria pa scene som beste UB