Kan vi klare å få barn interessert i miljø og bærekraft?

Dette spørsmålet stilte fire jenter fra Atlanten videregående skole i Kristiansund seg, og ble med det starten på en fantastisk reise og et svært spennende, lærerikt og morsomt skoleår. Keiko UB har laget et brettspill som gir barn kunnskap og lyst til å lære mer om miljøvern og bærekraft. Keiko UB har klart å samle sponsormidler, designet, produsert og solgt store mengder med spill. Bedriften vant priser på Fylkesmessa, gjorde det stort da de ble kåret til beste sosiale entreprenør på Fair trade messe i Riga og dro hjem med pris på NM for ungdomsbedrifter.

Jentene oppsummerer året så fint selv på facebooksiden sin:

"FOR ET ÅR! Dette året med entreprenørskap har vært lærerikt, morsomt, interessant, spennende, nytt, annerledes, fantastisk. Det har vært fylt med oppturer, nedturer, tårer, latter, nye vennskap, utfordringer og ikke minst GLEDE. Jentene i Keiko har vist sider av seg som tidligere ikke har vært der, ting har vært litt skummelt og kanskje veldig utfordrende, men sammen har vi i bedriften stått sammen og kjempet sammen. Støttet hverandre og vært der for hverandre. Vi har overrasket oss selv og hverandre med prestasjon. Vi har vunnet priser på fylkesmessen, International messe i Riga og ikke minst NM!! Det har vært så utrolig gøy og fått vist oss fram, og lagt fram produktet vårt for så mange mennesker. En stor takk til våre kjære lærere som har heiet, støttet og hjulpet oss gjennom dette året med ungdomsbedrift. All den kunnskapen de har formidlet og all den lærdommen vi i Keiko sitter igjen med på grunn av at lærerne er gull!❤️"
Keiko UB skoleåret 2018/2019
65306242 407376533321444 2046774408734834688 n

Vi tar farvel med Keiko UB, men er sikker på at vi ser disse driftige jentene igjen i spennende sammenhenger i fremtiden.