Dignity UB - Romsdal videregående skole

Dignity UB ønsker å etablere et ressurssamarbeid mellom tre parter som alle har sine utfordringer. Ungdommene går på Romsdal videregående skole, Innovasjon og Ledelse, og skal representere Møre og Romsdal i NM Ungdomsbedrifter 2022.

Dignity UB vil gjennom nye samarbeidsformer mellom ulike samfunnsaktører åpne muligheter for å skape verdifull tid mellom mennesker som yter og mottar omsorg med fokus på å ivareta felles livskvalitet for å skape verdighet i livet. Ungdomsbedriften ønsker å oppnå en vinn-vinn-vinn situasjon ved samarbeidet. Dignity UB vant beste forretningsmodell/-plan, bærekraftsprisen og beste standopplevelse. I tillegg var ungdomsbedriften blant toppen i beste ungdomsbedrift under fylkesmesterskapet.

"Arbeidet med ungdomsbedrift har vært en stor opplevelse som har gitt oss mye kunnskap gjennom anvendelse av teori. Det har vært et register av følelser i sving, noe som har styrket oss som både enkeltpersoner og som fellesskap."
Dignity UB

Dignity UB deltar i følgende konkurranser i NM:

  • Beste forretningsmodell/plan
  • Beste Regnskap
  • Bærekraftprisen
  • Beste sosiale entreprenør
  • Største verdiskapingspotensial
  • Beste HR
"Under NM ser vi veldig frem til å vise publikum, jury og andre ungdomsbedrifter, selve forretningsideen vår. Vi gleder oss til å møte de andre ungdomsbedriftene fra hele landet og få et innblikk i hva de jobber med. NM gir oss en fantastisk mulighet til å skape nettverk og utveksle kompetanse og kunnskap."
Dignity UB

Deltagere

Nelly Sofie Bolli

Chanitsara Hoemsnes

Vilde Veslemøy Svela-Lunder

Vår Kristine Straumsnes

Nora Skrivarhaug

Kontaktpersoner:

Daglig leder: Nelly Sofie Bolli

mobil 451 90 140


Ansvarlig lærer: Siri Løvaas

mobil 907 76 652


UE fylke kontakt: Inger Synnøve Remme

mobil 994 24 139

Dignity ved pressevelg med gullbillett
Dignity pa stand
Dignity pa scene