180° UB - Romsdal videregående skole

180° UB skal utvikle en ny og innovativ sorteringsenhet, som ved bruk av ny teknologi vil gjøre det enklere for virksomheter å kildesortere. Ungdommene går på Romsdal videregående skole, Innovasjon og Ledelse, og skal representere Møre og Romsdal i NM for Ungdomsbedrifter 2022.

180° UB ønsker å inspirere til en 180° holdningsvending hvor avfall blir sett på som en verdifull ressurs. Engangsforbruket vårt har økt og det er vanskelig for mange å kildesortere riktig. Ungdomsbedriften ønsker å hjelpe verden til å bli mer bærekraftig ved at ressursene kommer frem til neste leddet i avfallshåndteringssystemet. 180° UB imponerte juryene og endte opp som vinner av Innovasjonsprisen i tillegg til Beste HR-bedrift, Beste regnskap og Beste samarbeid med næringslivet under Fylkesmesterskapet i Møre og Romsdal. I tillegg var Ungdomsbedriften blant toppen i Beste markedsføring, Bærekraftprisen, Størst verdiskapingspotensiale, Beste standopplevelse og Beste ungdomsbedrift under Fylkesmesterskapet.

"Å arbeide med ungdomsbedrift har vært en berg og dalbane, med både oppturer og nedturer. Alt i alt en utrolig lærerik, spennende og givende reise! Det har vært veldig kjekt å få jobbe med noe vi alle brenner for og som er så tidsaktuelt! I løpet av denne perioden har vi alle vokst som enkeltpersoner, men også sammen som et team. Vi sitter igjen med en enorm erfaring og mange gode opplevelser som vi helt klart kommer til å ta med oss videre!"
180° UB

Ungdomsbedriften deltar i følgende konkurranser i NM:

  • Beste markedsføring
  • Beste regnskap
  • Bærekraftprisen
  • Beste samarbeid
  • Innovasjonsprisen
  • Beste HR-bedrift
"Til NM ser vi frem til å bli kjent med engasjerte og talentfulle elever fra hele landet! Vi gleder oss til å knytte nye kontakter og til å se hva de andre ungdomsbedriftene holder på med! Samtidig blir det selvfølgelig veldig kjekt å stå på stand, vise frem ideen vår og få ytterligere tilbakemeldinger på hva som er bra og hva som kan bli enda bedre! Det er nettopp det som gjør UB både spennende og givende!"
180° UB

Deltagere

Aurora Røkke Hagevold

Lovise Småge

Elisabeth Farstad

Ane Bognøy

Sigrid Skjølberg


Kontaktpersoner:

Daglig leder: Aurora Røkke Hagevold

E-post aurhag13@o365.mrvgs.no

Mobil 908 40 265


Ansvarlig lærer: Siri Løvaas

mobil 907 76 652


UE fylke kontakt: Inger Synnøve Remme

mobil 994 24 139


180 ved pressevegg med gullbillett
180 pa stand
180 etter en seier