Vil du være "Leder for en dag" i 2022?

Leder for en dag skjer hver høst

Unge ledertalenter møter toppsjefer fra store bedrifter, start-ups, regjeringen og fra andre organisasjoner i arbeidslivet. Denne dagen handler om mye mer enn jobbskygging; ledertalentene er godt forberedt i forkant til å utforske deres ønske om å være leder selv og til å bygge deres nettverk både med topplederen de treffer og med andre deltakere på arrangementet.


Som deltaker på "Leder for en dag" blir du matchet med en toppleder fra arbeidslivet og får muligheten til å følge dem gjennom en helt vanlig dag. Dette kan inkludere styremøter, eksterne møter med kunder/klienter, interne møter med ansatte, til og med intervjuer på radio eller TV. En toppleder må få til mye på en dag! Du får også en lærerik ettermiddag med Manpower dagen før dagen, som rigger deg til å takle utfordringene du møter på best mulig måte og du blir kjent med de andre deltagerne.


Er du interessert i å være med?

I søknadsprosessen stiller vi spørsmål om hvorfor du ønsker å være med, hva du håper å få ut av dagen og hvilke interesser du har. Vi samler denne informasjon og velger ut 25 deltakere. Utvelgelsen skjer basert på noen kriterier, for å sikre at alle deltakere får mest mulig ut av dagene. Det er også viktig for Ungt Entreprenørskap at alle fylkene i Norge blir representert.

Du som søker må:

  • være over 18 år innen september 2022

  • ha hatt ungdoms- eller studentbedrift i 2021 eller 2022

  • ha lederambisjoner

  • være god til å kommunisere muntlig og skriftlig

  • bære frontfigur og kan presentere deg foran et kamera, på en scene eller i et møte med toppledere

  • ønske å bygge et profesjonelt nettverk

  • være en god representant for ditt fylke og Ungt Entreprenørskap

Hvis du leser listen og tenker «dette er jo meg», send oss en søknad og hold av datoene: 19. - 20. oktober 2022
Lfed2022

Har du spørsmål, ta kontakt!

Eleni square
Eleni Simeou Askim
Rådgiver politikk og partnerskap