Nettverkssamling for entreprenørskapslærere i Innlandet 2024


Ungt Entreprenørskap Innlandet inviterer til nettverkssamling for entreprenørskapslærere 5.- 6. november 2024.

Årets samling er lagt til vakre Hoel gård i Ringsaker. Her er det begrenset antall rom, så det er lurt å være tidlig ute med påmelding! Program og påmeldingsskjema blir lagt ut her i august.

Målgruppe for samlingen er entreprenørskapslærere i videregående skole og ungdomsskole. Både nye og erfarne entreprenørskapslærere er hjertelig velkomne!

Vi kan allerede nå røpe noen programposter som vi tror du ikke vil gå glipp av!

John Hammersmark Sesong 3 ved baklengsstup 6

John Hammersmark, kjent som Kapteinen i Kompani Lauritzen, kommer for å gi oss gode og konkrete verktøy for hvordan man bør tenke, samhandle og jobbe for å skape de verdiene man ønsker.

Mange har nok observert hva Kompani Lauritzen gjør for å motivere deltakerne til å bryte barrierer, få mestringsfølelse og bli en bedre versjon av seg selv. Hvordan kan vi overføre dette til vårt arbeid med elevene?

Hammersmarks mange års tjeneste i Forsvarets spesialkommando gjør ham i stand til å tilby en rekke betraktninger, meninger og råd rundt hva som skal til for at både individer og samarbeidet mellom dem skal fungere optimalt – også når man mislykkes. Lærdommene er relevante overalt.

Roger Finjord

Jakten på det gode laget!

Vi tror nesten ikke du finner en bedre mann til å prate om menneskelige relasjoner, det å ta vare på hverandre og bygge lagfølelse. Roger Finjord er engasjert, ærlig og ekte. Med sin blanding av humor og visdom fengsler han sitt publikum.

Roger sine foredrag gir deg humoristiske historier, og tar deg samtidig med inn i alvoret i lederskap og samspillet mellom mennesker.

Humør og seriøsitet går hånd i hånd gjennom uansett om det snakkes om ledelse, identitet, røtter, og naturligvis stolthet egen arbeidsplass. Vi skal få høre hva det virkelig betyr å høre til, og om det viktige klappet på skuldra både som ung elev og voksen arbeidstaker. Vi skal kjenne på den herlige garderobelukta. Roger har lovet å berøre oss, både i lattermuskelen og hjertemuskelen.


I tillegg til eksterne foredrag blir det selvsagt fokus på programmene Elevbedrift og Ungdomsbedrift, med faglig oppdatering fra gjengen i UE Innlandet og godt med tid til diskusjon og erfaringsutveksling.

Har du innspill til tema du ønsker å diskutere? Ta gjerne kontakt med oss!


Laerersamling Innlandet 2024 forhandsinvitasjon