Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Innlandet 2020


Fylkesmesterskap i digital drakt

På grunn av fare for spredning av koronavirus kan vi dessverre ikke arrangere Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter på CC Gjøvik som planlagt. Vi tilbyr elevene derfor en alternativ avvikling av konkurransene. Ungdomsbedriftene har jobbet lenge fram mot Fylkesmesterskapet, og vi ønsker at de skal få sjansen til å presentere bedriftene sine. Ut fra innsendte dokumenter har juryene nominert de beste i hver kategori til en finale/semifinale. De nominerte bedriftene vil presentere og ha samtale med juryen på Microsoft Teams torsdag 19. mars.

Vi planlegger å offentliggjøre resultatene på en livestreaming fredag 20. mars fra kl. 14. Følg med på vår Facebook-side!

Er du interessert i å vite hvilke ungdomsbedrifter som har gått videre til semifinaler/finaler?
KLIKK HERTorsdag 19. mars er det klart for Fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter i Innlandet på CC Gjøvik. Ungdomsbedrifter fra de videregående skolene i fylket vil stå på stand og vise fram ideene sine. Velkommen til en spennende dag fylt med ungdommelig skaperkraft og ikke minst skaperglede!

Program:

10.00 Rigging av stands

11.30 Åpning av Fylkesmesterskapet

12.15 Utstillingene er åpne for publikum og jury

15.15 Rydding av standområdet

16.30 Oppvarming til prisutdeling - en siviløkonom, gründer og showmann deler sine erfaringer, v. Andreas Amb (Fjellhaven)

17.00 Prisutdeling i Fjellhaven (Gjøvik Fjellhall)

Klikk her for mer informasjon om arrangementet.

Ungdomsbedrifter som skal sende inn materiell til konkurransene: KLIKK HER.

Illustrasjonsbilde Fylkesmesterskapet Innlandet