Alumni: Kim Andre Fladen

ID Kim A Fladen2 reference

Ungdomsbedrift har innvirkning på folk rundt deg

Jeg startet ungdomsbedriften Real Bow Ties UB sammen med fire klassekamerater. Vi lagde og solgte skikkelige tversoversløyfer, slike som må knytes selv. Gjennom året fikk jeg kjenne på hvordan det er å lede en liten bedrift, samtidig som jeg også fikk kjenne på følelsen av å starte noe eget.

For første gang i skoleløpet handler det ikke om å gjøre mest mulig arbeid for å få best mulig karakter eller vurdering. Når du har ungdomsbedrift får du lov til å gjøre noe som virkelig har innvirkning på folk rundt deg. Det er helt spesielt.

Gjennom ungdomsbedriftsåret fikk jeg erfare at det ikke egentlig kreves så mye formaliteter for å starte en egen bedrift. Det var også første gang jeg fikk oppleve kontakt med én av de mange organisasjonene som finnes for folk som ønsker å innovere og gründe i Norge.

Ungt Entreprenørskap gir oss elever og studenter en gyllen mulighet til å lære om verdiskapning på ulike plan, jeg digger det arbeidet dere gjør!

Etter ungdomsbedriftsåret startet jeg opp Real Bow Ties som et enkeltpersonforetak, og nå er jeg i full gang med ny sløyfekolleksjon. Driven får jeg fra min store pasjon for entreprenørskap og design.