Lærerseminar - Ungdomsbedrift som metode på HO


Lærerseminar for HO-lærere på Nettverkssamling Sundvolden

Under nettverkssamlingen for EB- og UB-lærere på Sundvolden Hotell 19.-20 september arrangeres et eget seminar for HO-lærere.

Dag 1 er felles med andre UB-lærere på seminaret, dag 2, den 20. september, er det eget program for HO. Her vil vi jobbe med Ungdomsbedrift som metode på Helse- og oppvekst - hva, hvordan, hvorfor. Vi vil også se på eksempler og bygge nettverk. Er du nysgjerrig og ny, eller er du er erfaren? - Alle er hjertelig velkommen.

Tema: UB på HO

Sted: Sundvolden Hotell, Hole

Pris: Redusert pris for deltagere fra HO, 1000 kr for begge dager (inkl. mat og overnatting), gratis ved deltagelse kun på dag 2 (20. sept.).

Påmelding: Meld deg på her, dette er påmeldingen som brukes av alle som deltagere på nettverkssamlingen, du velger HO underveis og om du skal være med på begge dager eller kun dag 2. Frist 24. august.

Invitasjon

Invitasjon HO samling
Therese
Therese Waage Risnes
Rådgiver, videregående skole