Lærerkurs i Ungdomsbedrift som metode, Buskerud


Har du lyst til å lære mer om metoden ungdomsbedrift?

På dette kurset vil vi gå i dybden! Vi gir deg praktiske tips om hvordan du som lærer kan jobbe med idéutvikling, forretningsmodeller, mentor og nettverk, registrering, produktutvikling, bank og betaling og skolemesterskap. I tillegg får deltakerne mulighet til å dele erfaringer og knytte nettverk. Dette er et innføringskurs for deg som har lyst til å jobbe entreprenørielt med ungdomsbedrift, og passer for lærere på alle utdanningsprogram.

Når: 1. september kl. 0900-1500

Sted: Fylkeshuset Drammen, Hauges gate 89, 3019 Drammen

Det blir servert lunsj (info om allergier i påmelding).

Påmeldingsfrist: 25. august.

Kurset er gratis, meld deg på her.

Erlend
Erlend Eggen
Regionleder Buskerud
Therese
Therese Waage Risnes
Rådgiver, videregående skole