Ungt Entreprenørskap Troms er komplett

Høsten og skoleåret er i gang, og UE Troms går høsten i møtet med ny prosjektleder, Tina Louise Myreng. I 2016 leverte hun sin masteroppgave etter å ha fullført den nye lærerutdanningen ved UiT. Hun har frem til nå jobbet som lærer både ved mellom- og ungdomstrinnet på Kvaløysletta og Hillesøysskolen.

Tina Louise Myreng vil ha hovedkontor i Tromsø hvor hun har ansvaret for prosjekter i grunnskolene. I tillegg er hun fagansvarlig og bistår til alle i Troms fylke.

Gjennom både studiet og arbeid har alltid hatt et brennende engasjement for å kunne dra nytte av de frie handlingsrommet læreplan gir. I både bachelor- og masteroppgave fordypet hun seg i hvordan man kan aktualisere undervisningen for hver enkelt, og å gjøre elevene i stand til å ta gjennomtenkte og bevisste valg videre.

106008153 2613368772261007 3488988701915187283 n
"Ungt entreprenørskap har aldri vært så aktuelt som nå, når samfunnet er i rask og kontinuerlig endring. Vi trenger en fleksibel, kreativ, nyskapende og innovativ nestegenerasjon. Læreplanhjertet banker ekstra nå som Fagfornyelsen trer i kraft, og som gjenspeiler nettopp dette! Jeg gleder meg til å følge skoler, og å se magi når opplæringa møter nærlingsliv og lokalsamfunn"
Tina Louise Myreng