UNG Skaperkraft i Nord kopi

Ungt Entreprenørskap Nordland har den store glede av å invitere lærere fra både ungdomsskolen og vgs, skoleledere og arbeids -og næringsliv i Vesterålen til en spennende og innholdsrik fagdag UNG Skaperkraft i Nord.

Kropping

Vi har en spennende tid foran oss i Nord-Norge!

Vi kan se bakover i tid for inspirasjon, men være fremoverlente og jobbe sammen for å realisere alle de nye mulighetene vi har i landsdelen - her er det viktig at vi går sammen for å forme våre unge fremtidige verdiskapere, og gir dem viktige verktøy til veien videre.

Hvordan kan vi sammen jobbe frem skaperkraft i regionen?

Skjermbilde 2020 10 06 kl 08 46 38

Hvordan kan din skole gå fagfornyelsen i møte, og hvordan henger fagfornyelsen sammen med tanker for utvikling i Vesterålen?
På programmet står foredrag fra lokalt næringsliv, en inspirerende workshop og erfaringsdeling på tvers av skoler. Vi diskuterer viktige temaer som elevmedvirkning, tverrfaglighet i praksis, praktisk og virkelighetsnær læring og bedriftsprogrammer fra Ungt Entreprenørskap.

Skjermbilde 2020 10 20 kl 10 13 36

Dato: 26. oktober 2020
Tid: 09:00 - 15:00
Sted: Vesterålen Kysthotell

Meld deg på her

Begrenset antall plasser. Først til mølla!


Smitteverntiltak iht gjennomføringen av "UNG Skaperkraft i Nord": Vi presiserer at alle våre entreprenørskapsaktiviteter gjennomfører vi på en trygg og forsvarlig måte, i god dialog med både skole og eksterne aktører. Alt vi gjør av aktiviteter vil til enhver tid følge helsemyndighetenes anbefalinger. Vi gleder oss til å treffe dere alle sammen igjen - på en meters avstand.