Syretesting for ungdomsbedrifter i Finnmark

21. januar kan alle ungdomsbedrifter i Finnmark få tilbakemelding på sin bedrift og sin forretningsplan! Meld dere på i dag!

119173444 4062530433759211 6010101096274911786 o

Hvor god er vår idé? Hvor god er vår forretningsplan?

Det er kanskje noe av det vanskeligste å svare på i klasserommet. Men ute i næringslivet og i virkemiddelapparatet sitter det ekspertise på akkurat dette feltet. Når har alle Ungdomsbedrifter i Finnmark sjansen å få presentert sin idé og plan for en jury bestående av meget kompetente aktører. Hver ungdomsbedrift får 2 minutt på seg til å presentere sin bedrift og sin forretningsplan. Så får juryen 5 minutt til å stille spørsmål og komme med tilbakemeldinger.

Pitchen bør inneholde navn på UB, skole, utdanningsprogram, forretningsidé, hvor langt dere har kommet i prosessen og hva som er planen videre. Det er mulighet til å bruke powerpoint-presentasjon hvis ønskelig. Da må dere i så fall stå klar til å dele skjerm når det er deres tur.

Juryen velger en vinner fra henholdsvis Øst- og Vest-Finnmark som blir kåret til vinner av årets syretest. Vinneren i hver region får 4000 nok i premiepenger til sin Ungdomsbedrift.

På grunn av Covid-19 så blir årets syretest digital. Når dere meldt dere på får dere en zoom-linke som skal brukes på selve dagen.

Påmelding med "Navn på UB, skole, antall elever i bedriften og epost" sendes til kariann.ittelin@ue.no