Lerøy vil støtte fremtidens unge i Øst-Finnmark, inngår samarbeid med Ungt Entreprenørskap Arktis

Fremtidens unge i Øst-Finnmark trenger større kjennskap til sjømatnæringens betydning og hvilke muligheter som ligger innenfor sjømatproduksjon. Derfor går vi nå i gang med et samarbeid med Ungt Entreprenørskap i region.

Logo leroy 21

Sjømatnæringen er av landsdelens viktigste verdiskapere og en del av utviklingspotensialet for Troms og Finnmark. Det at ungdom blir bedre kjent med næringen, og får jobbe med å løse ulike problemstillinger som kommer fra næringen, er utrulig viktig. Det er de som er barn og unge i dag som skal drive denne regionen om ikke alt for lenge, da trengs kompetanse og kunnskap tidlig.

"I Lerøy har vi stort fokus på å tiltrekke nye potensielle arbeidstakere til fremtidens næring. Morgensdagens talenter er kritisk for vår suksess. Vi jobber kontinuerlig med å skape et inkluderende og engasjerende arbeidsmiljø som vil tiltrekke et mangfold av unge som i fremtiden vil være essensielt for utvikling og innovasjon. Gjennom Ungt Entreprenørskap ønsker vi å nå tidlig ut til unge slik at de får innsikt i havet av muligheter innen utdanningsretninger og jobbmuligheter i vår næring"
Silje Moen fagleder hos Lerøy Aurora

Gjennom Ungt Entreprenørskaps programmer så blir elevene på grunnskolen og videregående satt til å løse utfordringer som næringslivet i regionen har. Dem får lære seg kreativitet, innovasjon og samarbeid. De nærmeste 3 årene skal elever i Øst-Finnmark delta i aktivitet sammen Lerøy Aurora, i regi av Ungt Entreprenørskap Arktis.

"Vi gleder oss veldig til dette samarbeidet. Sjømatnæringen er kjempeviktig for hele Nord-Norge, og trenger å bli bedre kjent hos unge"
Liv Brandvoll, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Arktis
Portrettbilde Liv 23
Liv Brandvoll
Daglig leder UE Arktis
Portrettbilde Robert 23
Robert Lundgren
Nestleder