Digitalt elevbedriftsmesterskapet for elevbedrifter i Troms og Finnmark

Vi inviterer til digital elevbedriftsmesterskapet for elevbedrifter i Troms og Finnmark 2021.

UE Facebook Elevbedrift Regionmesterskap

Program

Vi sender årets digitale elevbedriftsmesterskap direkte på vår facebookside fra kl. 11:55. Innholdet i programmet vil være variert, der vi både vil ha hilsninger fra lokale aktører og selvfølgelig kåre vinnerne i de 7 kategoriene. Vi ønsker å tilrettelegge for en digital fest og gleder oss veldig! Elevbedriftene har muligheten til å melde seg på alle kategoriene, så her blir det ekstra spennende å se hvem som stikker av med seieren. Selve sendingen vil vare i ca. 30 - 40 minutter, der vi oppfordrer skolene til å samles for å se sendingen.

Kategoriene

Vi vil dele ut priser i følgende kategorier

  • Beste elevbedrift
  • Miljøprisen
  • Beste pitch
  • Beste markedsføring
  • Beste nyskapende produkt, tjeneste eller kampanje
  • Beste sosiale entreprenør
  • Sunn mat prisen

Alle de innsendte videobidragene vil bli vurdert av Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark, der de 10 beste videoene fra hver kategori blir videresendt til næringslivet for endelig vurdering og juryering. Hver pris kårer 1, 2 og 3 plass som blir annonsert i vår direktesending fra kl. 11:55 torsdag 22 april.

Promotering opp mot elevbedriftsmesterskapet

Ungt Entreprenørskap Troms og Finnmark blir å legge ut de innsendte videopitchene på facebooksiden vår frem mot livesendingen torsdag 22. april. Dette for å vise frem mangfoldet og hvor fantastisk flinke elever vi har i Nord. Her blir vi å tagge skoler, så gjerne del innleggene videre når dere ser dette!

For andre oppdateringer knyttet elevbedriftsmesterskapet, gjerne sjekk ut vårt facebookarrangement her. Trykk interessert/skal slik at du får opp den siste informasjonen.

Praktisk informasjon

Kriterier for å delta er at elevbedrifter er registrert i https://ungent.sharepoint.com/...
Påmelding til elevbedriftsmesterskapet: https://airtable.com/shrTshHuf...
GDPR-skjema som må fylles ut: https://airtable.com/shrn5lGZH...

Påmelding og innleveringsfrist: 31. mars