Bli med på Gen-E: Europas største entreprenørskapsfestival

Gen E 2024 Logo Light 1 1 e1695029199674

Ungt Entreprenørskap er en del av et global nettverk av bedrifter som jobber for å fremme innovasjon og entreprenørskap i utdanning. Det betyr at du som elev i videregående skole eller student i høyere utdanning også har muligheten til å delta i internasjonale konkurranser via oss i Ungt Entreprenørskap.

Gen-E er en internasjonlal konkurranse som feirer entreprenørskap og prestasjonene til europeiske studenter fra 15 år og eldre. Tusenvis av unge gründere viser frem sine nyskapende forretningsideer og konkurrerer om titlene for beste selskap og beste oppstartsselskap under Gen-E hvert eneste år - og i år kan der være dere som vinner!

Arrangementet i år inkluderer en virtuell expo, virtuell jobbmesse, konkurranser og mange nettverksmuligheter. I år arrangeres Gen-E 2024 European Entrepreneurship Festival i Catania, Italia, mellom 2. og 4. juli 2024, med vertskap av JA Italia.

Mange ulike konkurranser

Det er mange ulike konkurranser dere har muligheten til å melde dere på, her kan dere lese litt kort om dem, og etterpå kan dere gå inn på https://gen-e.eu/ for å lese mer og melde dere opp i de ulike kategoriene.

💡 BRILLIANT STEM INNOVATION AWARD: Dette prisen anerkjenner team som har inkorporert innovative strategier innenfor vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk for å skape positiv samfunnspåvirkning.

  • Tilgjengelig for: Ungdomsbedrift

🌱 GREEN MANUFACTURING AWARD AV EIT MANUFACTURING: Denne prisen anerkjenner team som har utviklet innovative produkter eller tjenester som bruker færre naturressurser, reduserer forurensning og avfall, gjenvinner og gjenbruker materialer og/eller utvikler nye prosesser for å redusere produksjonsressurser og moderere utslipp.

  • Tilgjengelig for: Ungdomsbedrift og Studentbedrift

🚗 GREEN MOBILITY AWARD AV CREDIT AGRICOLE AUTOBANK: Denne prisen anerkjenner team som har utviklet en innovativ mobilitetstjeneste som positivt bidrar til å redusere utslipp og tilbyr en ukonvensjonell digital opplevelse for kunder.

  • Tilgjengelig for: Ungdomsbedrift

🏥 DIGITAL HEALTH INNOVATION AWARD BY EIT HEALTH: Digital Health Innovation Award fokuserer på transformative digitale løsninger for helseutfordringer.

  • Tilgjengelig for: Studentbedrift

🧠 INTEL® AI INNOVATORS AWARD: Denne prisen anerkjenner team som ansvarlig har brukt AI-verktøy og -metoder for å skape formålstjenlige løsninger som adresserer ulike lokale og globale utfordringer.

  • Tilgjengelig for: Ungdomsbedrift og Studentbedrift

🏗️ PMIEF BEST APPLICATION OF PROJECT MANAGEMENT AWARD: Denne prisen anerkjenner team som har lært og demonstrert evnen til å anvende prosjektledelse gjennom prosjektets livssyklus. Den anerkjenner fremragende praksis innen prosjektledelse, inkludert overlegen planlegging, organisering, innovasjon, utførelse og positiv påvirkning på samfunnet.

  • Tilgjengelig for: Ungdomsbedrift

🍽️ SECURE FUTURE FOOD AV EIT FOOD: Denne prisen anerkjenner studentbedrifter som har utviklet et innovativt produkt eller tjeneste som positivt bidrar til sunnere liv gjennom tilgjengelig, rimelig og sunnere mat, et netto-null matssystem og håndtering av risiko for et rettferdig og motstandsdyktig matssystem.

  • Tilgjengelig for: Ungdomsbedrift

ENERGY TRANSITION AWARD STØTTET AV SCHNEIDER ELECTRIC FOUNDATION: Energy Transition Award, støttet av Schneider Electric Foundation, har som mål å inspirere flere unge til å komme opp med innovative og inkluderende ideer innen energifeltet og anerkjenne deres prestasjoner.

  • Tilgjengelig for: Ungdomsbedrift

🌍 EUROPEAN MARKET EXPANSION AWARD: European Market Expansion Award anerkjenner startups som har lykkes med å operere over ulike markeder i Europa.

  • Tilgjengelig for: Studentbedrift
Portrettbilde Sigurd 23
Sigurd Lunde
Høyere utdanning og kommunikasjon