Finnmark: Syretest 2021!


Hvor god er vår idé? Hvor god er vår forretningsplan?

Det er kanskje noe av det vanskeligste å svare på i klasserommet. Men ute i næringslivet og i virkemiddelapparatet sitter det expertise på akkurat dette feltet. Når har alle Ungdomsbedrifter i Finnmark sjansen å få presentert sin idé og plan for en jury bestående av meget kompetente aktører. Hver ungdomsbedrift får 2 minutt på seg til å presentere sin bedrift og sin forretningsplan. Så får juryen 5 minutt til å stille spørsmål og komme med tilbakemeldinger.

Pitchen bør inneholde navn på UB, skole, utdanningsprogram, forretningsidé, hvor langt dere har kommet i prosessen og hva som er planen videre. Det er mulighet til å bruke powerpoint-presentasjon hvis ønskelig. Da må dere i så fall stå klar til å dele skjerm når det er deres tur

.Juryen velger 1 vinner fra henholdsvis Øst- og Vest-Finnmark som blir kåret til vinner av årets syretest. Vinneren i hver region får 4000 nok i premiepenger til sin Ungdomsbedrift.

På grunn av Covid-19 så blir årets syretest digital. Når dere meldt dere på får dere en zoom-linke som skal brukes på selve dagen.

Påmelding

Navn på UB, skole, antall elever i bedriften og epost sendes til kariann.ittelin@ue.no

Foreløpig program torsdag 21. januar

Kl. 08:30 – kl. 10:45 Hver ungdomsbedrift får 2 min pitch og deretter 5 min til spørsmål Rekkefølgen på UB-ene blir sendt ut i etterkant av påmeldingen

Kl. 13:00 - Vinnerne kåres på Teams, LIVE!

Med forbehold om små endringer.