AVLYST! Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter 2020


På Jekta Storsenter møtes årets ungdomsbedrifter til vårens vakreste eventyr 24. mars. Dette er virkelig årets begivenhet for oss som jobber med ungdom og entreprenørskap! Messa vil foregå hele dagen, og målet er at vi skal nå et størst mulig publikum på Jekta. På kvelden 24. mars skal vi avslutte fylkesmesterskapet med bankett på Radisson..

I løpet av fylkesmesterskapet deles det ut priser i 17 ulike kategorier, deriblant beste ungdomsbedrift ungdomsbedrift. Ungdomsbedriftene står fritt til å melde seg på så mange konkurranser de selv ønsker! Det lønner seg ofte ikke å satse alt på en hest! Still godt forberedt på messedagen 24. mars og blås sokkene av juryen. Under fanen Konkurranser og kritertier finner du all nødvendig informasjon om dette.

De gjeveste premiene er uten tvil gullbillettene til NM på Lillestrøm i mai. De deles ut til vinneren av «beste ungdomsbedrift», samt de som tar flest poeng i kategoriene «profilering» og «håndverkerne»

Husk påmeldingsfrist 5. februar!

Påmelding skjer via webskjema (lenke)

Entreprenørskap Troms dekker reise og overnatting for inntil 5 deltakere ved behov. Informasjon om overnatting finner du i fanen: Transport og hotell

Påmelding av hver enkelt UB og til hver enkelt konkurranse skjer under fane skjer under fane: Påmelding og Innsending av materiell

Her skal man også sende inn materiell til deltakelse på de ulike konkurransene.

Frist for innsending av konkurransemateriell er 28. februar. Det vil ikke bli gitt utsettelse av frist uansett årsak.

All informasjon og lenker ligger her! Her vil man også finne de ulike konkurransene, kriterier, jury m.m