UnderPressure UB fra Heggen videregående skole

UnderPressure UB fra Heggen videregående skole representerer Troms i NM for ungdomsbedrifter. Bedriften er kvalifisert i hele to kategorier, og ser fram til å konkurrere i kategoriene "beste sosiale entreprenør" og "beste kundeopplevelse på nett".

Under Pressure UB

UnderPressure UB fikk ideen til ungdomsbedriften sin ved å tenke på sin egen ungdomstid. De følte at det var mange temaer de manglet kunnskap om etter ungdomsskolen, blant annet: sex, kropp, mental helse, seksualitet, kjønn og identitet. For å løse informasjonsutfordringen startet ungdomsbedriften en podcast og ei e-bok.

"UnderPressure ønsker å spre essensiell informasjon gjennom podcaster og e-bøker om diverse tabu temaer som psykisk helse, sex, seksualitet, kjønn og identitet. Dette er temaer vi selv ikke lærte mye om, som vi ønsker å dele med yngre ungdom."
UnderPressure UB

"Som bedrift har en unik stemme i forhold til vår målgruppe. Vi er selv ungdommer som snakker til ungdommer, vi snakker om ting vi har erfart og funnet ut på en åpen og ærlig måte for at de vi vil nå ut til skal kunne relatere og få mer informasjon. Vårt hovedfokus er å få denne informasjonen
ut på flere medieplattformer på nett for eksempel jobber vi for tiden med å publisere kapitlene til boka vår som e-bøker" forklarer ungdomsbedriften.

Se UnderPressure UBs egne videopresentasjon av seg selv her.


Sjekk gjerne UnderPressure UBs egne sider for å lese mer om dem:

UnderPressure UBs nettside


UnderPressure UB på Facebook

UnderPressure UB på Instagram

Daglig leder:
Linn Løftingsmo
e-post: linnloftingsmo@gmail.com
telefon: 46764933

Ansatte:
Helene Rafaelsen, Kathea Mathisen, Oscar Mathiassen, Linn Løftingsmo

Ansvarlig lærer:
Are Johannessen
e-post: are.johannessen@tffk.no
telefon: 95920540

Kontaktperson i Ungt Entreprenørskap:
Maria Gudmundsen
e-post: maria.g@ue.no
telefon: 92466935

UP4
UP3
UP2