KeepIt UB - Heggen Videregående Skole

Trening kan være tidkrevende. Med Keepit UB sitt oppbevaringsbånd gjør vi treningshverdagen din enklere og mer systematisk, uansett hvordan eller hvor mye du trener. Keepit UB sitt oppbevaringsbånd er praktisk og enkelt å bruke, da den lett kan festes rundt mange ulike flaskestørrelser. KeepIt UB skal representere Troms og Finnmark under NM i kategoriene for Beste Videopitch, Beste Markedsføring, Beste Forretningsplan, Beste Samarbeid Med Næringslivet, Innovasjonsprisen, Størst Verdiskapingspotensial og Beste Ungdomsbedrift.

KeepIt UB er et engasjert team av treningsglade jenter fra Heggen videregående skole i Harstad kommune. Ideen deres - et oppbevaringsbånd til trening - er utviklet med brukeren i sentrum og kombinerer reell problemløsning med elevenes egen kompetanse og lidenskap for trening. Under Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter i Troms og Finnmark stakk KeepIt UB av med totalt 7 førsteplasser, inkludert prisen for "Beste Ungdomsbedrift" i Troms. De imponerte juryen med et sterkt økonomisk resultat, stort verdiskapingspotensiale og høy innovasjonsgrad. En enstemt jury var enig om å sende disse jentene videre til NM på Gardemoen! De skal konkurrere i kategoriene for Beste Videopitch, Beste Markedsføring, Beste Forretningsplan, Beste Samarbeid Med Næringslivet, Innovasjonsprisen, Størst Verdiskapingspotensial og Beste Ungdomsbedrift.

"Vi har allerede solgt en del av oppbevaringsbåndene våre, og listen med interesserte er lang. Potensiale for å skape økonomiske verdier i framtiden er så absolutt der."
KeepIt UB

Følg med på KeepIt UB på sosiale medier:

Daglig leder:
Natalie Olsen
e-post: natalie.olsen04@icloud.com
telefon: 48063065

Ansatte i KeepIt UB:
Ask Valen, Ivar Bertelsen, Martin Pettersen, Aleksander Tøllefsen, Andreas Jenssen

Ansvarlig lærer:

Are Johannessen
e-post: are.johannessen@tffk.no
telefon: 95920540

Kontaktperson i Ungt Entreprenørskap:

Maria Gudmundsen
e-post: maria.g@ue.no
telefon: 92466935

Keepit UB gruppebilde
IMG 7717
IMG 7276
DSCF4970
FMUB Harstad 22 47