Gisund Solutions UB - Senja videregående skole

Gisund Solutions UB er en ungdomsbedrift fra Senja videregående skole, avdeling Gibostad. Ungdomsbedriften består av elever fra naturbruk blå linje, og representerer Troms i NM for ungdomsbedrifter i kategorien "beste yrkesfaglige bedrift".

159433011 4591454944200088 2827224304138241641 o

Gisund Solutions UB kvalifiserte til NM for ungdomsbedrifter i kategorien «beste yrkesfaglige bedrift» gjennom fylkesmesterskapet i Troms i mars 2021.

Alle i bedriften har jobbet godt sammen for at ungdomsbedriften skulle lykkes. Alle hjelper hverandre, og det er godt samhold og stor yrkesstolthet. Ungdomsbedriften fra Senja videregående skole holder til på Gibostad og leverer kvalitetsfisk til ivrige kunder i nærmiljøet.

"Vi er stolte over å levere fantastisk kortreist kvalitetsfisk til våre kunder. Vi sørger selv for hele produksjonen; fra fisking til behandling, oppbevaring og produksjon. Vi har skapt et eget marked for oss selv gjennom markedsføring på facebook. Noe som har gitt oss flere tusen engasjerte seere i nærmiljøet."
Isak Tøllefsen, daglig leder i Gisund Solutions

Ungdomsbedriften har også startet også utvikling av et forskningsprosjekt som skulle bidra til innovasjon i næringa. Dette er foreløpig pauset da det var spesielt stor etterspørsel etter ett av bedriftens produkter: Røkt laks etter bedriftens egen oppskrift. Dette krevde ekstra innsats, og bedriften omstiller seg etter etterspørsel i markedet.

Vi i Gisund Solutions UB er stolt av alt ungdomsbedriften har fått til og imponert over innsatsen til alle gjennom et krevende år, sier daglig leder Isak Tøllefsen.

Se Facebook-siden til Gisund Solutions UB


Daglig leder i Gisund Solutions UB:
Isak Tøllefsen
e-post: isakmt@icloud.com
telefon: 48071444

Ansvarlig lærer:
Anita Henriksen
e-post: anita.henriksen@tffk.no
telefon: 91115259

Kontakt i Ungt Entreprenørskap:
Maria Gudmundsen
e-post: maria.g@ue.no
telefon: 92466935