Filtora UB fra Heggen videregående skole

Filtora UB hjelper bedrifter å markedsføre produktene sine på en annerledes måte gjennom mobilapplikasjonen Snapchat. De lager både snaplinser og geofilter til bedrifter som har lyst til å reklamere for bedriften/produktet gjennom snapchat. Filtora UB representerer Troms i NM for ungdomsbedrifter. De skal konkurrere om prisene "beste forretningsplan" og "innovasjonsprisen".

Filtora

Utforming av snaplinser/filter kan være dyrt gjennom bruk av profesjonelle reklamefirmaer. Filtora UB var fast bestemt på å levere filter/linser av høy kvalitet. Arbeidet med merkevarebygging har vært en av bedriftens fokusområder i startfasen.

"Vi bestemte oss tidlig for at vi ville lage Snapchatlinser og GEO-baserte filter, dette er fordi det var det flere av oss som god kompetanse på det fra før."
Filtora UB

Filtora UB markedsfører seg på egen Facebook-side og Instagram-konto hvor de legger ut informasjon om aktiviteter tilknyttet sin virksomhet. Til nå har de solgt produktene sine til Tequila Sport og Kayak og Parabolflua, som er to kjente bedrifter i Harstad. Filtora UB har også en stor avtale om å levere flere snaplinser til Harstad kommune og Heggen vgs.

Se Filtora UBs videopresentasjon av seg selv her.

Sjekk gjerne Filtora UB på sosiale medier:
Filtora UB på Facebook.

Filtora UB på Intagram.


Daglig leder:
Fredrik Johansen
e-post: fredrik.filtora@gmail.com
telefon: 46823577

Ansatte i Filtora UB:
Jakob Lund Lauritsen, Olabror Berg, Jonas Dille og Fredrik Johansen

Ansvarlig lærer:
Are Johannessen
e-post: are.johannessen@tffk.no
telefon: 95920540

Kontaktperson i Ungt Entreprenørskap:
Maria Gudmundsen
e-post: maria.g@ue.no
telefon: 92466935

General