Bag Deluxe UB - Heggen Videregående Skole

Bag Deluxe UB fra Heggen videregående skole representerer Troms og Finnmark i Norgesmesterskapet for ungdomsbedrifter i kategoriene Beste Regnskap, Beste Samarbeid Med Næringslivet og HR-prisen. De produserer en selvdesignet rom-inndeler til treningsbaggen din slik at du kan organisere og sortere tingene i baggen.

Bag Deluxe UB er en ungdomsbedrift fra Heggen videregående skole i Harstad. Bedriften består av seks glade og motiverte gutter som alle hadde det samme problemet: rot i treningsbaggen. Med brukeren i sentrum bestemte de seg derfor for å lage en anvendelig rom-inndeler til treningsbaggen slik at man kan dele opp baggen i seksjoner, og sortere innholdet. Målgruppen for produktet er trenings-engasjerte mennesker. Under Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter i Troms og Finnmark tok gjengen i Bag Deluxe UB hele åtte priser, og sikret seg attpåtil en wildcard-nominasjon til Norgesmesterskapet i mai. Under NM skal de konkurrere i kategoriene for Beste Regnskap, Beste Samarbeid Med Næringslivet og HR-prisen.

"I Bag Deluxe UB er vi opptatt av at du skal ha en enkel, effektiv og ryddig treningshverdag. Derfor er vår visjon: «Å optimalisere din treningshverdag»"
Bag Deluxe UB

Følg Bag Deluce UB på sosiale medier:

Bag Deluxe UB på Instagram

Bag Deluxe UB hjemmeside

Daglig leder:
Jørgen Eliseussen-Skalle
e-post: jorgeneliseussenskalle@gmail.com
telefon: 46846111

Ansatte i Bag Deluxe UB:

Eyvind Jensen, Patrik Isaksen, Markus Parmann, Kristoffer Gudmundsen, Brage Lauritsen

Ansvarlig lærer:

Are Johannessen
e-post: are.johannessen@tffk.no
telefon: 95920540

Kontaktperson i Ungt Entreprenørskap:

Maria Gudmundsen
e-post: maria.g@ue.no
telefon: 92466935

Produkt Bag Deluxe
Bag Deluxe 84 A0002