Over 60 lærere på innføringskurs i Viken!

Untitled 07888 2

Denne uken har UE Viken gjennomført tre lærerkurs, med over 60 engasjerte og nysgjerrige lærere som ønsket å lære mer om ungdomsbedrift.

Untitled 07881

September startet i solfylte Sarpsborg med et generelt innføringskurs hvor 25 nye UB-lærere hadde møtte opp og 8 stk fulgte med på Livestream. Både inspirasjon og informasjon sto på agendaen, i tillegg til en sporty ungdomsbedrift fra Frogn vgs. som fortalte om sine erfaringer via Zoom.

Som et tiltak for å løfte ungdomsbedrifter på yrkesfag inviterte vi i år inn til egne innføringskurs på Helse- og oppvekstfag (HO) og de to nye utdanningsprogrammene Frisør, Blomster, Interiør og Ekponeringsdesign (FBIE) og Håndverk, design og produktutvikling (HDP). Helse- og oppvekstfag-lærere fikk besøke vakre Sarpsborg i strålende sol, og lærere på FBIE og HDP hadde sin opplæring på Verket FabLab i Moss. Primus motor på FabLab, Hanne Eriksen, ga også lærerne en guidet tur på verkstedet som er perfekt for kreative ungdomsbedrifter som vil jobbe med produktutvikling.

Untitled 07971
Photo 2020 09 04 15 37 13
Untitled 07879

Vi jubler over at flere og flere lærere ser nytten av å jobbe med ungdomsbedrift, og siterer vår egen Sille Solberg i region Østfold:
Ungdomsbedrift + Fagfornyelsen = <3

Er du interessert i å lære mer om Ungdomsbedrift og hvordan du kan ta det i bruk i din skolehverdag? Det er ikke for sent! Ta kontakt med oss her.

Vil du vite mer?


Vil du vite mer?