Fylkesmesterskapet for Akershus er avlyst

Dessverre blir årets Fylkesmesterskap for elevbedrifter og ungdomsbedrifter Akershus 2020 avlyst i samråd med Norges Varemesse og kommuneoverlegen i Lillestrøm. Arrangementet skulle egentlig foregå på Norges Varemesse 31. mars - 1. april.

Pressemelding fra Norges Varemesse: Norges Varemesse avlyser alle arrangementer ut april 2020
Norges Varemesse avlyser alle arrangementer på Lillestrøm ut April. Tiltaket iverksettes i samråd med kommuneoverlege Hedi Anne Birkeland, som i dag har fattet vedtak om at alle arrangementer i denne perioden avlyses.

- Dette er et forebyggende tiltak og for å hindre smitte i forbindelse med våre arrangementer, sier Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i Norges Varemesse.
- Vi ønsker å sette hensynet til folk i første rekke. Våre arrangementer på Lillestrøm samler årlig 500.000 deltagere på messer og konferanser. Ingen skal bli syke i forbindelse med våre arrangementer og folk skal være trygge når de er hos oss, sier Hagen.

Vi stiller oss bak Norges Varemesse, og setter forebyggende tiltak først. Det er beklagelig til alle elev- og ungdomsbedriftene som har hatt dette som mål gjennom hele skoleåret, og mail med videre informasjon er sendt ut til ansvarlige lærere.

Bakgrunn gronn med bilde small