Allvit SB tok sølv på Nm for studentbedrifter!

Allvit

Allvit SB fra Innovasjon og Prosjektledelse på Høgskolen i Østfold ble nest beste studentbedrift i landet på NM for studentbedrifter! Allvit SB tilbyr et innovativt brettspill. Dagens språklæring basere seg på å pugge gloser før man lærer hvordan de brukes. Vi i Allvit gjør det motsatte! Glem gloseprøver og kjedelige språkspill, sier de unge gründerne.

Gjennom å drive studentbedrift får studentene kompetanse i kreativitet, samarbeid, problemløsing, de må ta initiativ og bygge nettverk med næringslivet sier Grete Ingeborg Nykkelmo, daglig leder i Ungt Entreprenørskap Norge. – I de tider vi er inne i nå, hvor arbeidsplasser blir borte, så må jo også arbeidsplasser bygges, sier hun videre. Den kompetansen for omstilling, se nye muligheter og ta sjansen til å bygge noe nytt, er viktig nå.

- Det var utrolig morsomt at vi kom på 2.plass som beste studentbedrift i landet! Vi har jobbet hardt og vi veldig glade for denne prisen. Både for oss i bedriften, men også for å synliggjøre den flotte linja vi går på. Vi må også få si tusen takk til Matthew Lynch for utrolig god veiledning underveis i studiene, sier en strålende fornøyd daglig leder Mathias Håseth Skotheimsvik. Han driver Allvit SB sammen med Per Oscar Wærnes, Benedikte Bekkevold Hansen, Hedda Kristine Kolås Øyesvold, Aurora Steigen som alle er studenter ved Innovasjon og Prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold.

- I år måtte studentene endre på sine presentasjoner fordi både Fylkesmesterskap og Norgesmesterskap for studentbedrifter måtte gjennomføres digitalt, sier Sille Solberg i Ungt Entreprenørskap Viken. Det løste de godt! Vi er imponerte over studentene i Allvit Sb! De sto tidlig opp og viste at de hadde ståpåvilje allerede på Propelljakten i november. På NM måtte alle studentbedriftene levere en forretningsplan og en digital pitch. Deretter ble det intervjuer med juryen på zoom. Juryen trekker frem et engasjert team som utfyller hverandre godt. De fremstår som ambisiøse, troverdige og viser god gjennomføringsevne. I 2020 har det vært nesten 1000 studenter deltatt i ulike studentbedrifter over hele landet. Høgskolen i Østfold med Matthew Lynch som primus motor, veileder 30 studentbedrifter i år. Det er imponerende og gir studentene en helt unik kompetanse sier Solberg, som avslutningsvis gratulerer til HOST SB fra UISØ som ble vinnere av Beste Studentbedrift på NM og MiniLice fra NTNU Ålesund som stakk av med hele 3 priser på NM.


Les mer om Allvit SB,se Pitch og få innblikk i de andre studentbedriftene fra Østfold her.

100644870 355836612056476 8962849040190406656 n