Lederseminar del 1 for daglig ledere i UB, Akershus


Er du daglig leder i ungdomsbedrift og ønsker å øke din lederkompetanse?

Søk om å delta på lederseminar for daglig ledere i ungdomsbedrift! Her vil du gjennom teori og praksis lære mer om lederrollen og deg selv som leder. Temaer for de to samlingene er kommunikasjon i teamet, evne kontra vilje og dine egne styrker i lederrollen. Begge samlingene byr på spennende foredragsholdere.

Seminaret er todelt, og du må kunne delta på begge samlingene for å søke:

Del 1: 23. november 2023, Fylkestingssalen på Galleriet/Oslo bussterminal. Desirée Hagman, senterleder for Omigjen Asker og tidligere kommersiell direktør i Høyer, deler av sine erfaringer med ledelse, nettverksbygging og hvordan du kan lede din bedrift lønnsomt og bærekraftig.

Del 2: 11. januar 2024, sted kommer. Vi får besøk av en gründer fra innovasjonshuset Epicenter Oslo, mer info kommer!

Det blir servert lunsj.

Søknadsfrist: 31. oktober 2023

Lederseminar plakat