Helt ny UB-lærer (lærerkurs Akershus)


Velkommen til lærerkurset Helt ny UB-lærer, 1. juni i Oslo

Er du nysgjerrig på Ungdomsbedrift (UB) som metode, men har ikke noe erfaring med det fra før? Eller kunne du kanskje tenke deg å starte opp Ungdomsbedrift til høsten, men lurer på hvordan du skal starte? Da er lærerkurset Helt ny UB-lærer noe for deg!

Kurset passer for deg som har lyst til å lære mer om entreprenørskap og ungdomsbedrift. Lærere på alle utdanningsprogram er velkomne, både yrkesfag, studiespesialisering, kreative og estetiske fag og tilrettelagt opplæring.


Vi gjennomgår blant annet:

  • Hva metoden går ut på og hva den gir deg og elevene dine
  • De trygge rammene til en ungdomsbedrift
  • Muligheter for å tilpasse til ulike utdanningsprogram
  • Du kan stille spørsmål om alt du lurer på


Vi viser hvorfor Ungdomsbedrift ikke er skummelt og ikke skaper merarbeid for læreren. Tvert imot gjør metoden elevene mer aktive i egen læring og mer forberedte på arbeidslivet etter videregående, med deg som veileder. Velkommen til kurs!


Tid: Torsdag 1. juni kl. 09.00-15.30

Sted: Ungt Entreprenørskap, Schweigaards gate 12, 5. etasje (inne på Galleriet/bussterminalen i Oslo)

Det blir servert lunsj (info om allergier i påmeldingen)

Påmeldingsfrist: 29. mai

Du melder deg på i dette skjemaet.

UE Kurs for laerere