Lærerseminar, Oslo og Viken, Strömstad


Ungt Entreprenørskap Oslo og Viken har gleden av å invitere til lærerseminar for UB- og EB-lærere.

11.-12. mai 2023 arrangerer vi seminar for elev- og ungdomsbedriftslærere på hotell Laholmen i Strømstad. Her kan du dele erfaringer med andre entreprenørskapslærere og få faglig påfyll.


Torsdag 11. mai

1100-1200

Lunsj

1200-1400

Verktøy for etablering av gode team
v/Per Magnus Thompson
Per Magnus Thompson er førsteamanuensis ved Institutt for ledelse og organisasjon på Handelshøyskolen BI. I denne workshopen vil vi jobbe med tre verktøy som kan hjelpe gründer-team med etablering av en teamkontrakt, evaluering av teamfungering og validering av andres følelser.

1400-1500

Hvordan lære elever å bli mer bevisst på å gi og motta feed-back?
v/Ingvild Fredrikke Borander
I dette foredraget ser vi på hvordan vi kan lære elever å gi tilbakemeldinger som bidrar til å få andre til å vokse og til å skape et godt fellesskap, tilhørighet og arbeidsmiljø.

1500-1600

Erfaringsdeling, nettverk og refleksjon.

1900

Middag

Fredag 12. mai

0900-1100

Sharing the limelight: making space for everyone to shine
v/Matthew Lynch
In these two hours we as a group will work with the theme of making space and sharing space. What does it mean to create a classroom where there is room for more than just the teacher to shine. How can we create more engaged classrooms and how do we make our lives easier and more enjoyable as teachers.

1100-1300

Hvordan validere idéer
v/Christian Lunde og Hoang Trinh
Agens er et UX og teknologi-kollektiv som kjennetegnes av godt håndverk, forståelse av brukerbehov og omfattende testing. I denne workshopen lærer du hvordan Agens jobber med validering, innovasjon og forretningsutvikling.

1300

Lunsj og vel hjemLaerersamling